Crystal Katana

  • Марка: Crystal ninja

Цена за брой с ДДС.

Производител: Crystal ninja, USA

Инструмент за поставяне и фиксиране на кристали. Crystal katana е с копринено гладка бамбукова дръжка, лека и удобна за употреба.

Елиминира употребата на пинсети, които могат да бъдат разочароващи, когато кристалът се изплъзне от захвата им. Тя няма да остави лепкав остатък, за разлика от традиционните уреди. Доставя се с удобен позиционер, с който лесно фиксирате кристалите. Инструментът има два края - восъчен за повдигане и преместване на кристалите, и метален за фиксиране. Восъчното покритие повдига и премества над 100 000 кристала, преди да се подмени, а това отнема доста време. Когато това се случи, за тази цел има пълнител, който може да се закупи отделно - Crystal katana пълнител

Малко история за инструмента: Създаден от Кели Дефрис, една от 7-те изключителни представители на Swarovski за Америка и любимият дизайнер на пана с камъни Swarovski на звездите от Бевърли Хилс, известна по Света с прозвището си „Crystal ninja“, Кели създава собствена марка под същото име. Crystal katana е пусната на пазара през 2013 г. и взриви пазара на инструментите в арт средите. Изобретението й е приветствано от управата на Swarovski и много бързо набира популярност по Света. През 2014 г. „Crystal katana“ печели награда „Hot 20” на най-голямото и престижно международно изложение на занаятите и творческата индустрия „Craft & Hobby Association (CHA)“ в САЩ - https://www.craftandhobby.org/eweb/dynamicpage.aspx

Ако сте nail art дизайнер и се борите всеки път с нареждане и фиксиране на кристали, "Кристал катана" е инструментът за Вас!

Crystal katana не е евтина, в сравнение с останалите инструменти за този процес, но ако сте професионалист и държите на професионалните инструменти това е добра инвестиция в дългосрочен план.  

89,99 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 89,99 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!