Ножици за кутикули за левичари SE-11/3

  • Марка: СТАЛЕКС

Цена за брой с ДДС.

Артикул: SE-11/3

Марка стомана: 40Х13

Дължина на частта за рязане: 23 ± 1 мм

Дължина на инструмента: 111 ± 1 мм

 

Сред професионалистите в nail art много левичари. Специално за тях е създадена серията от ножици за маникюр Expert 11. В обикновените ножици за маникюр горната режеща част е отдясно. Това разположение на лопатките създава неудобно положение на лявата ръка, което води до бърза умора и лошо изпълнена работа.

 

Предимства при използване на ножици за маникюр за лявата ръка SE-11/3

Ножици за кутикули SE-11/3 са предназначени специално за левичари, за да улеснят работата им и да го направят колкото се може по-комфортно. Staleks SE-11/3 е с размер на режещата част 23 мм и размер на ножиците 11 см. Удобното поставяне на инструмента в ръката ви позволява да работите без умора или дискомфорт през целия работен ден.

Ножиците за лявата ръка SE-11/3 ви позволяват да премахнете кожичките възможно най-внимателно, без да правите никакви специални усилия. Огледалните реверсивни остриета на инструментите отварят добър изглед в областта на рязането. Заоблените върхове на ножицата улесняват обработката на труднодостъпни места в областта на кожичките, без да травмира повърхността на нокътната плоча.

Меко, гладко движение на режещите части и тяхното плътно затваряне се постига чрез идеално полиране на цялата повърхност. Това на свой ред намалява триенето на остриетата един срещу друг и позволява на инструмента да задържи заточването по-дълго.

С професионални ножици за кутикули SE-11/3 от Staleks, всички проблеми на мастерите в маникюра при левичарите остават в миналото!

 

29,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 29,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!